काजू
|
kaadžū
|
anarkadžių riešutas
|
बादाम
|
baadaam
|
migdolas
|
मूंगफली
|
mūngfaly
|
žemės riešutas
|
पिस्ता
|
pistaa
|
pistacija
|
अखरोट
|
akhroT
|
graikiškas riešutas
|
सुपारी
|
supaary
|
betelio riešutas
|
मसाले
|
masaalė
|
prieskoniai
|
नमक
|
namak
|
druska
|
चीनी
|
čyny
|
cukrus
|
काली मिर्च
|
kaaly mirč
|
juodieji pipirai
|
लाल मिर्च
|
laal mirč
|
raudonoji paprika
|
हरी मिर्च
|
hary mirč
|
žalioji paprika
|
हल्दी
|
haldy
|
ilgoji ciberžolė
|
जीरा
|
džyraa
|
kmynai
|
दालचीनी
|
daalčyny
|
cinamonas
|
अदरख
|
adrakh
|
imbieras
|
सौंफ
|
saunf
|
pankolių sėklos
|
धनियां
|
dhaniyaa
|
kalendra
|
इलायची
|
ilaaičy
|
kardamonas
|
मेथी
|
methy
|
vaistinė ožragė
|
केसर
|
kėsar
|
šafranas
|
तिल
|
til
|
sezamo sėklos
|
पुदीना
|
pudynaa
|
mėta
|
हींग
|
hyng
|
asafetida
|
राई
|
raay
|
garstyčios
|
अजमोदा
|
adžmodaa
|
petražolės
|
लौंग
|
laung
|
gvazdikėlis
|
सिरका
|
sirkaa
|
actas
|
चटनी
|
čaTny
|
padažas
|
अचार
|
ačaar
|
marinuotos daržovės
|
Džaipuras, Radžastanas (nuotrauka: Aditja) |
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą